Kom bij ons zwemmen!

Welkom bij Berghuizerbad!

Het Berghuizerbad is een gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Of u nu rustig baantjes wilt trekken, graag relaxt in het warme water of met de kinderen een middagje komt zwemmen en spelen; in het Berghuizerbad kan het allemaal!

AGENDA

We mogen weer!

Zoals het er nu naar uitziet mogen we vanaf zaterdag 5  juni al onze activiteiten hervatten. Dit gaan we uiteraard ook meteen doen. Naast de zwemlessen zullen ook de doelgroepen weer beginnen. Dit geldt ook voor de verhuur en het vrijzwemmen. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website www.berghuizerbad.com.

Voor het vrijzwemmen geldt een maximum zwemduur van 1,5 uur. Uw naam en telefoonummer wordt aan de kassa genoteerd.

De maximum bezetting is 100 personen. Verstandig is om in het weekend verspreid te komen. Vol is vol. (het is helaas niet anders)

Een mondkapje is in het zwembad verplicht en tevens hanteren we de 1,5 m afstand regel. Douchen is echter nog niet toegestaan.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij Robert van Dijk via een mail naar info@berghuizerbad.nl

Aangezien we weer gaan draaien kunnen we ook nog de hulp gebruiken van enkele vrijwilligers. Vind je het leuk om een kassadienst te draaien, toezicht te houden of wil je op een andere manier nuttig zijn voor het mooiste bad van de veluwe, zoek dan ook even contact met Robert van Dijk.