top of page
Header%2520berghuizerbad750hoog_edited_e

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes kun je bij ons terecht! Of je alleen wilt komen zwemmen of een compleet verzorgd kinderfeestje zodat je geen zorgen hoeft te maken, het kan allemaal! Hieronder vindt u een greep uit onze arrangementen. Heb je zelf voorkeuren of andere wensen, laat het ons weten! 

Arrangementen kinderfeestjes

Arrangement AquaParty

Voor alle waterratten hebben we een leuk arrangement waar je heerlijk kan vrijzwemmen in ons zwembad. Op een afgesproken tijdstip krijgen alle zwemmers patat, een snack en onbeperkt ranja. Bij vertrek is er voor iedere deelnemer een ijsje (raket/calippo/x-pop).

Kosten: € 9,90 per deelnemer

 

Wil je dit arrangement reserveren? Vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Arrangement Jetski Party

Het zwembad helemaal voor jezelf? Dat kan! Met dit arrangement is het recreatiebad helemaal voor de deelnemers. Daarnaast mogen de deelnemers ook nog eens gebruik maken van de Jetski's. Elke deelnemer kan enkele minuten op een jetski door het water crossen. De jetski's zijn voorzien van een echte motor. Op een afgesproken tijdstip krijgen de zwemmers patat, een snack en onbeperkt ranja. Bij vertrek is er voor iedere deelnemer een ijsje (raket/calippo/x-pop).

Kosten: € 17,20 per deelnemer

Deze kosten zijn gebaseerd op 2 uur huur van enkel het recreatiezwembad, bij meerdere uren of beide baden is prijs in overleg mogelijk.

Let op!: Dit arrangement is alleen geldig bij een minimale deelname van 10 kinderen en een maximale deelname van 20 kinderen. Voor data en beschikbaarheid neem dan alstublieft contact met ons op. Wilt je dit arrangement reserveren? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voorwaarden arrangement Jetski

* Minimaal 10 deelnemers

* Maximaal 20 deelnemers 

* 2 volwassenen voor dezelfde prijs

* Alle zwemmers moeten minimaal zwemdiploma A hebben

* Reserveren s.v.p. minimaal 1 week voor de feestdatum

Arrangement disco Party

Het zwembad helemaal voor jezelf? Dat kan! Met dit arrangement is het recreatiebad helemaal voor de deelnemers. Daarnaast wordt het bad omgetoverd tot een ware discotheek. Hoe gaaf is dit. Je eigen verzoeknummers aanvragen bij de DJ. Op een afgesproken tijdstip krijgen de zwemmers patat, een snack en onbeperkt ranja. Bij vertrek is er voor iedere deelnemer een ijsje (raket/calippo/x-pop).

Prijs op aanvraag!

Deze kosten zijn gebaseerd op 2 uur huur van enkel het recreatiezwembad, bij meerdere uren of beide baden is prijs in overleg mogelijk.

Let op!: Dit arrangement is alleen geldig bij een minimale deelname van 20 kinderen. Voor data en beschikbaarheid neem dan alstublieft contact met ons op. Wilt je dit arrangement reserveren? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voorwaarden arrangement disco

* Minimaal 20 deelnemers

* Reserveren s.v.p. minimaal 1 week voor de feestdatum

*Mocht je zelf een spetterend idee hebben m.b.t. een kinderfeestje, dan is er in overleg heel veel mogelijk.

Aanmelden kinderfeestje
Keuze

Laat in de opmerkingen achter met hoe veel kinderen u komt en welke datum. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page